september 14, 2005

I had to say this

Jaha, vad finns att säga om gårdagen? Tja, det var inte så värst mycket som hände, egentligen. När Sandra kommit hem från mötet i skolan gick vi och handlade på Netto, och sedan påbörjades dagens kvällsmål, som bestod av vegetariska burgare med klyftpotatis. Burgarna blev sådär, de smakade inte så mycket, men potatisen var smarrig. Resten av kvällen gick åt till att tvätta och titta lite på TV. Kanske ingen kväll som går till historien, men mysigt var det, som vanligt.

Det börjar luta åt en ny popklubb till jul. Just nu håller jag på och kollar om en viss artist från Sveriges näst största stad vill spela, och det verkar inte vara alls omöjligt. Om så blir fallet ska nog även en artist boende i Sveriges största stad spela, vilket blir en härlig double-bill. Mer information kommer så fort allt är klart. Det är dumt att lova för mycket. Men boka in 23:e december så länge. Rockstugan is the place to be, som vanligt.

Ikväll blir det nog mer av samma vara som igår. Inget speciellt är bestämt, men vi ska kanske försöka titta på en svensk film från 1985 som vi spelade in på Kanal 5 förra veckan. Jag minns inte vad den hette nu, men Gösta Ekman var med i alla fall, tror jag. Det blir nog fint.

Förresten! The Clientele i Göteborg den 30:e september. Vi ses där!

Peach out!