augusti 30, 2005

Nostalgi med Magnus

Igår kväll, när jag satt i min ensamhet och tittade på Simpsons, ringde Magnus till mig och frågade om han kunde titta förbi. Eftersom jag, som jag nämnt tidigare, försummat i stort sett alla mina vänner under det första halvåret, så var hans besök väldigt trevligt! Vi sa att vi skulle göra som vi brukade göra på den gamla goda tiden när Magnus tillbringade väldigt mycket tid hos mig (alltså under 2003), så vi beställde pizza, köpte Marabous chokladkakor och Jaffas limeläsk. Medan detta intogs tittade vi på några avsnitt av "Family guy", och vid 20-tiden drog min gäst sig hemåt.

Resten av kvällen satt jag vid datorn och skrev några recensioner till Hallandsposten, samt lade in bilderna som jag tog i helgen i datorn. Titta!



Och här kommer lite bonusbilder från tidigare i sommar... Först grillkvällen i Grötvik för två veckor sedan:



Det lustiga var att H&M tittade förbi när vi satt där på klipporna, så Sandra passade på att posera för deras höstkatalog...



Och sedan en bild på Sandra, Sofi, Markus och Johan från Emmaboda:



Bilder från midsommarfirandet i Stensered finns också, men då får ni gå till http://franshals.bilddagboken.se och titta.

Ikväll kommer Sandra till mig ikväll, och det blir precis lika underbart som alltid. Synd att man ska tvätta också bara...

Jobbdags! Peach out!