augusti 19, 2005

Duck-dance

Haha, dagens musikaliska upptäckt är utan tvekan den finska duon Popunation, som består av två bröder, där den yngsta som är 8 år, sjunger. Deras idoler är Fancy och Silent Circle... behöver jag skriva mer? Det låter italo disco lång väg, och det är jättebra! Kolla in deras hemsida på http://www.mikseri.net/artists/popunation.38907.php.

Onsdagens grillning med Sandra och delar av hennes familj var mysig. Vi satt på klipporna ute vid Grötvik och grillade spett med grönsaker och quorn, som Sandra hade marinerat väldigt gott. Bilder finns, men jag har inga tillgängliga just nu. Kanske senare. Den som lever får se.

Ikväll ska jag bli av med min gamla säng, som ska köras till Röda Korset, och sedan styrs kosan mot Vallås och mina föräldrar, där vi ska äta. Det blir trevligt, eftersom det var ett tag sedan nu. Eller, det hade varit trevligt annars också... Efter det ska vi ut till Oskarström för att tillbringa helgen där. Får se om vi åker ut ikväll eller tidigt imorgon.

I söndags när jag kom hem från Emmaboda satte jag mig nästan direkt och skrev en 5000 tecken lång artikel till Hallandsposten, som jag pratat med dem om tidigare. Fast problemet var att de inte pratat inom redaktionen om det, så först igår fick jag ett mail från nöjeschefen som sa att hon inte fått reda på det, och att det var för sent att publicera det nu. Lite surt. Men jag ska istället få skriva första krönikan i höst, och då kan jag ju viga kolumnen till festivalen istället. Det är ju bättre än inget. Men det var ju en väldans tur att jag inte åkte dit enbart för att skriva...

Nu får gärna nästa timma gå snabbt, för jag är hungrig. Trevlig helg!